Intervisie volgens De Geit en zijn vriendjes


Een nieuwe manier van intervisie!

Een frisse kijk op je vak en op jouw uitvoering en invulling hiervan. Samen met collega’s ga je op zoek naar welke dieren jou en jouw casus het beste karakteriseren. Uitkomsten zijn verrassend én zorgen voor een aangename intercollegiale nieuwsgierigheid. Ontdek meer over deze vorm van intervisie.

Achtergrond & Werkwijze

Op basis van de methode De Geit en zijn vriendjes, waarin kinderen, adolescenten en volwassenen zichzelf en omgeving karakteriseren met dierenplaatjes, is deze manier van intervisie ontstaan. Samen met je collega’s gaan jullie opzoek naar de dieren die schuilgaan achter de inbreng. Een gedegen stappenplan geeft duidelijk richting aan het gesprek en is zo opgezet dat zowel de inbrenger als zijn/haar collega’s kunnen profiteren van dit intervisie moment. 

Voor wie?

De training in deze intervisie is zonder verdere voorkennis van de achterliggende methodiek te volgen en geschikt voor teams van 8-20 man. 

 Meer informatie

Tijdens deze ervaringsgerichte en zeer interactieve teamtraining van 3 uur ontdek je hoe je de dieren op een methodische en oplossingsgerichte wijze inzet tijdens intervisie. 

 Reacties van deelnemers

 “De meest interactieve workshop ooit gevolgd, een mooie methode! Ik heb ervan genoten.” “Leuk en goed om veel te doen en ook veel te ervaren.” “Heel leerzaam.” “Het was indrukwekkend, creatief en effectief.” “Het heeft mij enorm geïnspireerd.” “De opbouw in de tijd van ‘basis’, naar bijzonder en helpend is erg inspirerend.”

 Kosten en tijd 

Deze teamtraining is een fijne investering van ongeveer een dagdeel. Neem contact op voor de kosten.