Hulp bij


Welkom bij EFTweekend.nl!

 

Op deze pagina vind je informatie en de diensten en hulp die wij in huis hebben. Onze passie is om zaken met plezier te benaderen en tegelijkertijd op waarde in te blijven schatten. Dit betekent dat we ons werk met ons hart en ons gevoel doen, zodat we steeds weer opnieuw energie krijgen van wat we doen.

 

Of je nu op zoek bent naar Integrale Ambulante Jeugdhulp voor kinderen (0-18) met of zonder diagnose, trainingen en gesprekskaarten voor professionals, individueel IQ onderzoek (6-16 jr) of trauma behandeling middels EMDR, je bent aan het juiste adres.

 

Onze pedagoog en ambulant werker, Violaine Janssen, heeft een speciale expertise in het helpen van kinderen met TOS, ADHD en/of ASS. Ze werkt in de gemeenten Alkmaar, Dijk en Waard, Langedijk en de BUCH en haar hulp wordt volledig vergoed door deze gemeenten.

 

Peter Janssen biedt trainingen en gesprekskaarten voor professionals en is gespecialiseerd in individueel IQ onderzoek en trauma behandeling middels EMDR.

 

Wij geloven we dat we met ons werk een positieve verandering in het leven van anderen kunnen brengen. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe manieren om anderen te helpen en we willen graag onze kennis en expertise met je delen.

 

Of je nu als professional op zoek bent naar nieuwe tools en technieken, of als ouder behoefte hebt aan hulp, wij staan voor je klaar. Samen werken we aan ‘nog beter’.