Het EFT Weekend


Start bijeenkomst, van 10:00 – 14:00 uur. Inclusief lunch.

Follow-up bijeenkomst, van 10:00 – 14:00 uur. Inclusief lunch.

 

Locatie: Alkmaar 

Aanmelden. Om je alvast aan te melden stuur je even een mail. 

Werken aan je relatie.

Naar aanleiding van feedback van deelnemers hebben wij besloten om een nieuwe formule te gaan gebruiken voor het EFT weekend. We zijn er erg enthousiast over!

De twee voornaamste feedbackpunten waren:

 • De mogelijkheid om vooral thuis in vertrouwde omgeving met de stof aan de slag te gaan met daarna eventueel een follow-up.
 • Informatie en theorie liever in ‘espresso’ vorm.

Het programma overzicht in het kort:

 • De eerste bijeenkomst: Ervaringsgerichte Theorie!
  Een geconcentreerd een programma van 4 uur.
 • Tussen de bijeenkomsten door: Huiswerk.
  Oefenen met de theorie. Achteraf analyseren van wat er nu precies gebeurde. Een begin maken met bewust worden van duivelse dialogen en deze te stoppen. Een aantal situaties uitschrijven en meenemen naar de tweede bijeenkomst.
 • De tweede bijeenkomst: Wat werkt al wel? Wat nog niet?
  Een terugkombijeenkomst n.a.v. het huiswerk en vragen die zijn op komen ‘borrelen’. Ruimte voor ervaringen. Analyseren en vlot trekken van situaties die nog niet lekker lopen.

Over EFT:

EFT richt zich op emoties, begrijpen van liefde en verbinding binnen (oorspronkelijk) de partnerrelatie. Het heeft een  hoge slagingskans, hoger dan andere relatietherapieën. Kunnen je je herkennen in steeds terugkerende ruzies; (veel) moeite hebben om zaken uit te praten; een gevoel van ‘sleur’; of gevoel van ‘vastlopen in de relatie’ dan zal het zeker winst op leveren. Belangrijk is wel dat jullie beiden voor de relatie willen gaan en er geen sprake is van verbaal, seksueel, of fysiek geweld.

Voor wie: 

Voor mensen die een relatie met elkaar hebben en graag willen kijken hoe ze hier meer grip op en inzicht in kunnen krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Partner relaties, Ouder – Kind relaties (gezien de verbale vaardigheden die je nodig hebt stellen we hier de minimale leeftijd van 17+), Werkgever – Werknemer relaties. Hoewel het zeer praktisch is om samen te komen, is het met deze formule ook mogelijk om alleen deel te nemen. Of de persoon met wie je in relatie staat ook van de methodiek op de hoogte is maakt voor de toepasbaarheid van deze methodiek niet uit. Wel is het handig als de ander voor jou en veranderingen open staat. Deze formule is uiteraard ook heel geschikt voor partners bij wie de relatie in de basis goed zit. Er zijn meer dan genoeg handvatten om jullie relatie een extra boost te geven waar je nog jaren lang profijt van hebt. Hulpverleners zijn ook van harte welkom. Wat we behandelen is goed te gebruiken in hulpverlenings-/systeemgesprekken.

Wanneer?

Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, gaan we weer een datum plannen!

Wat krijg je allemaal:

Totaal 8 uur training, uitleg en begeleiding van twee universitair geschoolde begeleiders die samen meer dan 30 jaar praktijk ervaring hebben opgedaan met relaties en gezinssystemen en daar naast zelf ook vanuit hun eigen relatie e.e.a. weten en hebben ervaren.
Huiswerk! Je wordt geacht om hiermee ook aan de slag te gaan om voldoende rendement uit de training te halen.
Lunch/koffie/thee, met natuurlijk wat lekkers.

Kosten

Op aanvraag

Aanmelden:

Stuur een mail met contactgegevens. We mailen dan een kort aantal vragen terug waarna we je op de lijst zetten.

Tot snel!

Violaine en Peter Janssen

Relatie weekend intensive
Tel: 06-23340523
mail: info@eftweekend.nl

We hebben er veel zin in!

 

Het EFT weekend wordt gegeven door Violaine en Peter.

Wat is EFT voor ons?
Zoals wij EFT hebben leren kennen en gebruiken is het een praktische manier om te begrijpen wat nu precies maakt dat het wel en dat het niet ‘loopt’ in een relatie. Je leert (bij ons) in een hele korte periode de grondslag waarna je direct aan de slag kunt. Het gaat om kijken naar jezelf en wat jij anders kunt doen in de relationele dynamiek die zich tussen partners en mensen heeft ontwikkeld. Super leuk, ook zeker inspannend en op een positieve manier confronterend.