Nascholing/ werkbegeleiding/ intervisie


Vasthouden en gaan toepassGroep 1en van nieuwe vaardigheden vind ik zelf best een uitdaging. Ik grijp graag terug op waarmee ik al bekend ben. Dit herken ik ook bij veel teams waar ik mee gewerkt heb. Inzet, tijd, aandacht en iemand die je helpt met “o ja, zo zat het!”, zorgt voor een snellere borging. Ik help jullie graag verder in dit proces.

Werkbegeleiding:
Hoe help je een zaak verder? Gebruik maken van de kennis en kunde van collega’s. De juiste accenten zetten. Werkbegeleiding zo vorm geven dat juist de nieuwe manier van werken op de voorgrond komt te staan.

Groep 2Intervisie:
Wat maakt deze casus voor jou lastig? Samen met collega’s opzoek. Werken in een veilige omgeving. Uiting geven aan persoonlijke elementen die invloed hebben op je werk. Kan ik mijzelf begrijpen? Kan ik zo de ander beter begrijpen? En na al deze inzichten… hoe nu verder?

Supervisie:
Steeds tegen dezelfde dingen aanlopen op je werk heeft een reden. Supervisie zorgt  voor meer zicht. Meer begrip voor jouw thema’s en ontdekken hoe (nog) beter met jezelf om te gaan.

Nascholing:Groep 3
Een dag(deel) met elkaar aan de slag over een bepaalde theorie of methodiek. Wat gebruiken we nog en wat is weggezakt? Wat is voor ons echt waardevol en waar moeten we (weer) meer van doen? Samen met een kleine delegatie van jullie ga ik aan het werk om hier een passend en inspirerend programma voor te maken.

Even helemaal iets anders?
Met een bootje door de grachten van Alkmaar én aan het werk, natuurlijk! Werkbegeleiding en intervisie kunnen gewoon op het water. Een ander perspectief en de rust van het water geven weer eens een heerlijke boost aan de normale bijeenkomsten. Werken moet juist leuk zijn! Het bootje ligt klaar.